De Anet A8 3D printer kit – een toegankelijk pakket om meteen in 3D te kunnen printen

juni 27, 2018 Post Comment Hardware

De Anet A8 3D printer kit is een pakket dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de wereld van het 3D printen. Met liefhebbers over de hele wereld en een open source community die een globaal bereik heeft en al jaren actief is, is de Anet A8 een 3D printer kloon gebleken die zijn waarde dubbel en dwars bewezen heeft. Er worden steeds weer nieuwe onderdelen voor ontwikkeld door techneuten die zo hopen de printer te voorzien van nieuwe en unieke eigenschappen. Daarnaast is het ook een uitstekende 3D printer om voorwerpen op een groter formaat te kunnen uitprinten. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om jouw ontwerpen te vertalen naar bruikbare modellen die je vervolgens weer zelf op schaal kan aanpassen.

Goed te gebruiken voor iedereen

Wat de Anet A8 3D printer kit zo enorm populair maakt bij klanten van over de hele wereld, is dat de printer vrij toegankelijk is voor zowel gevorderden als mensen die nog nooit met een 3D printer hebben gewerkt. Gecombineerd met het flinke aantal uitbreidingen is het dus een printer die goed te gebruiken is voor iedereen. Je krijgt niet alleen een handige handleiding erbij voor de montage van de printer, maar ook voor andere vragen kun je terecht bij de open source community. Deze deskundige professionals hebben inmiddels verschillende tutorials in tekst en op video gemaakt die je zo door alle problemen loodsen die je eventueel met de printer kan ervaren.

Met de Anet A8 3D printer kun je dus eigenlijk meteen na de montage van de printer aan de slag. Je hoeft niet allerlei moeilijke programma’s te downloaden, maar kan via een eenvoudig softwarepakket gelijk gebruik maken van de printer om jouw ontwerpen naar een tastbare vorm te vertalen. Je zal daarna niet meer zonder kunnen.