Wat is een ‘goede’ website?

augustus 23, 2018 Post Comment Hardware

Heeft u een eigen bedrijf, dan mag een website anno 2018 niet meer ontbreken. Websites zijn er in verschillende stijlen, beschikbaar met diverse cms-systemen en inrichtingen. Tegenwoordig kiezen nog veel ondernemers voor enkel een website in de vorm van een visitekaartje. Wij laten je graag zien hoe je jouw website optimaal benut en waarom het verstandig is om vroegtijdig te investeren i.p.v. verder te bouwen op een ongeorganiseerde website.

Wat was ‘vroeger’ een goede website?
Vroeger was het in feite prima als men je online kon vinden. Wanneer een potentiele klant jouw bedrijfsnaam intypte dan wilde je graag dat men meer informatie over je bedrijf kon vinden. Tegenwoordig gaat het allemaal een stap verder en kun je zoekende personen voorzien van een oplossing en deze bezoeker laten converteren. Een concrete structuur, stappenplan en een slimme aanpak kan het verschil betekenen tussen geen conversies online en maandelijks meerdere conversies. Vooraf investeren kan het verschil betekenen tussen een succesvolle website en een website die online staat als visitekaartje.

Maar wat is dan een goede website?
Een website moet je vooraf laten bouwen met een concreet doel. Je wilt iets verkopen of je wilt een bepaalde dienst aanbieden. Om het rendement van je website te bepalen, dien je conversietracking toe te passen.

Conversietracking: Weten = meten. Als je weet wanneer er conversies plaatsvinden en via welke pagina en welke zoektermen, dan kun je je online campagne gaan sturen en optimaliseren.

Tunneling met behulp van een duidelijke structuur: Je website moet maar 1 doel hebben, leiden richting het bestelproces. Je wilt nou eenmaal bezoekers gaan sturen richten het bestelproces, hiervoor dien je via een duidelijk functioneel ontwerp de structuur te bepalen. Hou het simpel en doelgericht.

Bent u op zoek naar een nieuwe website en wilt u het hele traject correct uitvoeren? Wilt u vrijblijvend ene website offerte aanvragen? Bekijk dan de link!