De Fulfilment oplossing

augustus 24, 2018 Post Comment Hardware

Tegenwoordig zijn er steeds meer personen die voor zichzelf willen beginnen. Ze willen geen baas meer boven zich hebben. Vaak gaan deze personen producten verkopen die ze via een webshop aanbieden. Je moet daarvoor wel een goede webshop maken, maar daarna kun je de producten, die je wilt verkopen ook daadwerkelijk online zetten. In het begin kun je alles nog gemakkelijk zelf doen, maar dat verandert wanneer je succes begint te krijgen en steeds meer producten via je webshop gaat verkopen. In het begin kun je de producten die je verkoopt nog gemakkelijk zelf inpakken, adresseren en naar de post brengen. Ook zal je daarnaast je boekhouding in orde moeten hebben.

Verkopen

Zodra je veel producten gaat verkopen, kun je alles niet zelf meer bijhouden. Je moet namelijk ook je webshop onderhouden, je boekhouding, de opslag van je producten enzovoort. Je moet ook de producten allemaal aanvullen wat er verkocht wordt. Ga je geen werk uit handen geven dan zal al het werk je binnen de kortste keren boven je hoofd groeien. Dan is het tijd om een e-commerce fulfilmentservice bedrijf te benaderen.

Een e-fulfilmentservice bedrijf

Een e-fulfilmentservice bedrijf zal je veel werk uit handen nemen. Zij nemen alle logistieke handelingen van je over. Wanneer je na een gesprek het eens bent geworden, wordt er een contract opgesteld waar beide partijen zich aan dienen te houden. Zij zorgen dan voor de inslag van de goederen en de afwerking als er een product wordt verkocht.
Omdat de webshop gekoppeld wordt aan het net van de computer van het e-fulfilment bedrijf, ziet men direct een bestelling als deze via de webshop wordt gedaan. Het product wordt vervolgens ingepakt, geadresseerd en verzonden. Op deze manier kun je precies zien wat er verkocht wordt. Ook kun je alles zelf bijhouden. Je logistiek geef je op deze manier uithanden, zodat je tijd over houdt voor andere zaken.

De bestelling

Wanneer een klant een product via internet koopt, wil hij dat graag de andere dag in huis hebben. De producten kunnen 24 uur per dag besteld worden. Wanneer er op de webshop staat “product voor 23.00 uur besteld, de andere dag in huis” moet je dat ook waar kunnen maken. Lukt dat niet, dan zal een klant niet snel meer terugkomen. Zelf heb je tijd om je webshop bij te houden en naar de concurrenten te gaan. Je moet kunnen blijven concurreren voor een goede verkoop. Je zult snel merken dat je door deze manier van werken meer verkoopt en vrije tijd overhoudt.

Bron: Ecommercewebshops.nl