Hardware

11-04-2018

Een Usb stick bedrukken voor een congres

Laat nu een Usb stick bedrukken

Een Usb stick laten bedrukken is een goede voorbereiding voordat je met je bedrijf naar de congresvloer gaat. Dat is immers de plek waar jij als ondernemer een goede indruk wil achterlaten op bezoekers van jouw stand. Wie zich bedenkt dat de meeste bedrijven voor een fortuin aan foldermateriaal hebben liggen in hun stand weet wel beter. De folders die worden uitgegeven belanden maar zelden op het juiste bureau. Een Usb stick met informatie erop is een item wat niet snel verdwijnt. Een bedrukte Usb stick is dan ook de beste manier om promotie te maken.

Een voorraad kan geen kwaad

Wie Usb sticks wil laten bedrukken komt er al snel achter dat het bij relatiegeschenkenwinkels anders werkt dan in een reguliere winkel. Bij de reguliere handel zullen alle Usb sticks eenzelfde prijs hebben. Bij een relatiegeschenkenwinkel is dat anders geregeld. Daar daalt de prijs per stuk naar mate er meer Usb sticks voor een bedrijf worden bedrukt. De leverancier moet namelijk een cliché maken waarna de sticks met jouw gegevens kunnen worden bedrukt. De kosten van het instellen van een cliché moeten worden terugverdiend en dat gebeurt doorgaans bij de eerste 50 a 100 Usb sticks. Daarna zal de prijs per Usb stick behoorlijk dalen. Het is dus bij het plaatsen van een bestelling altijd aan te raden om een flinke voorraad te laten aanleggen.

Een product presentatie

Een Usb stick helemaal leeg afgeven aan de klanten is natuurlijk een optie. De meeste ondernemers kiezen er echter voor om een product presentatie op de Usb stick te laten plaatsen. Zo zijn de klanten op de hoogte van de nieuwste producten die jij hi tec kan presenteren. Zo geef je een mooi visitekaartje mee waar de klant wat aan heeft.

De Anet A8 3D printer kit – een toegankelijk pakket om meteen in 3D te kunnen printen

De Anet A8 3D printer kit is een pakket dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de wereld van het 3D printen. Met liefhebbers over de hele wereld en een open source community die een globaal bereik heeft en al jaren actief is, is de Anet A8 een 3D printer kloon gebleken die zijn waarde dubbel en dwars bewezen heeft. Er worden steeds weer nieuwe onderdelen voor ontwikkeld door techneuten die zo hopen de printer te voorzien van nieuwe en unieke eigenschappen. Daarnaast is het ook een uitstekende 3D printer om voorwerpen op een groter formaat te kunnen uitprinten. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om jouw ontwerpen te vertalen naar bruikbare modellen die je vervolgens weer zelf op schaal kan aanpassen.

Goed te gebruiken voor iedereen

Wat de Anet A8 3D printer kit zo enorm populair maakt bij klanten van over de hele wereld, is dat de printer vrij toegankelijk is voor zowel gevorderden als mensen die nog nooit met een 3D printer hebben gewerkt. Gecombineerd met het flinke aantal uitbreidingen is het dus een printer die goed te gebruiken is voor iedereen. Je krijgt niet alleen een handige handleiding erbij voor de montage van de printer, maar ook voor andere vragen kun je terecht bij de open source community. Deze deskundige professionals hebben inmiddels verschillende tutorials in tekst en op video gemaakt die je zo door alle problemen loodsen die je eventueel met de printer kan ervaren.

Met de Anet A8 3D printer kun je dus eigenlijk meteen na de montage van de printer aan de slag. Je hoeft niet allerlei moeilijke programma’s te downloaden, maar kan via een eenvoudig softwarepakket gelijk gebruik maken van de printer om jouw ontwerpen naar een tastbare vorm te vertalen. Je zal daarna niet meer zonder kunnen.

De Oneplus 6 is in aantocht

Gister heeft het Chinese merk aangekondigd dat ze een nieuw toestel gaan lanceren. Het toestel zal uitgerust zijn met de laatste technologie en snufjes. Wanneer ze het toestel precies gaan uitbrengen is nog onbekend. Als we kijken naar het verkoopgedrag van Oneplus zal deze tussen april en juli in de winkels liggen.

Specs

In de afgelopen paar maanden heeft OnePlus al flink wat informatie prijsgegeven over de OnePlus 6. Zo weten we al dat er flinke specificaties aanwezig zullen zijn (zoals de Qualcomm Snapdragon 845 en 8 GB aan werkgeheugen), dat er een inkeping aan de bovenkant van het scherm zit en dat het mogelijk zal zijn de inkeping softwarematig weg te halen.

Render

Dinsdag is er echter een render gelekt waarop we het toestel helemaal te zien krijgen. Als deze render waar is, dan is dit tot nu toe het beste beeld van de Oneplus 6. De render laat goed dat de randen aanzienlijk kleiner zijn dan op de OnePlus 5T. Het ziet het ernaar uit dat de volumeknoppen naar links zijn verplaatst. Er is momenteel nog geen datum, maar op internet gaat er rond dat 5 mei een belangrijke dag is. OnePlus heeft dit nog niet bevestigd.

23-03-2018

Samsungs onzichtbare tv

Elk jaar wordt de technologie steeds geavanceerder. Nieuwe dingen zijn mogelijk, hardware wordt kleiner en de klanten steeds verbaasder. Zo is er dit jaar een nieuwe feature onder de Samsung Tv’s genaamd Ambient Mode. Door deze feature lijkt je televisie voor je ogen te verdwijnen.

Tegenwoordig worden de televisies steeds groter en groter. Samsung heeft laatst zelfs een oprolbare tv uitgebracht die volledig werkte. Om je televisie minder opvallend te maken kun je voor de nieuwe Ambient Mode kiezen. Hierbij wordt het apparaat niet ergens ingerold, maar neemt het beeldscherm over wat er achter de televisie te zien is. Hierdoor lijkt het dus alsof je een glazen plaat aan je muur hebt hangen. Dit klinkt niet heel aantrekkelijk maar daar heeft Samsung ook aan gedacht. Op het scherm kun je kiezen voor een aantal display settings. Zo kun je bijvoorbeeld het weer of Spotify op je doorzichtige scherm weergeven.

Kabels

Bij een doorzichtig scherm past een scherpe en schone blik. Dit betekent dus dat er geen random kabels onder moeten bungelen. Samsung heeft hier ook wat op bedacht. Met eén kabel klaar. Dit is een handige kabel, waarin zowel je power kabel als een AV-kabel in zitten verwerkt.

Vooruitzicht

Het ziet er zo naar uit dat Samsung een goede tijd tegemoetkomt. Samen met de Ambient mode zijn er nog vier andere tv’s uitgebracht. Deze komen met HDR10+ ondersteuning, Bixby Voice, One Remote control, One Invisible Connection en Dynamic Crystal Color. Al de QLED-modellen komen met Ambient Mode, One Invisible Connection. Ook werd laatst de Galaxy S9 onthuld.

 

18-02-2018

Iphone 8 scherm werkt niet meer na IOS-Update

Gebruikers die het kapotte scherm van hun iPhone 8 hebben laten repareren of vervangen door een third party reparateur, lopen de kans met een niet werkend touchscreen te zitten na het updaten naar versie 11.3. Dit komt door het gebruik van de third party-schermen.

De update zorgt ervoor dat het touchscreen niet meer werkt en de apparaten dus niet meer te bedienen zijn. Gebruikers wordt aangeraden het toestel niet bij te werken totdat dit probleem is opgelost. Apple heeft gesproken met verschillende 3rd-party schermbouwers en zij geven aan het probleem inmiddels opgelost te hebben. Dit geldt echter alleen voor nieuwe schermen die op dit moment worden geproduceerd. De mensen met een oud scherm hebben dus nog steeds een probleem.

Wat moet je doen als je een schermreparatie hebt gedaan?

Heb je net als vele een third-party reparatie gedaan, dan zul je je telefoon moeten opsturen naar Apple. Zij gaan dan een chip in het scherm flashen met de laatste firmware. Dit zal helaas niet geheel kosteloos zijn aangezien apple de third-party reparateurs niet waardeert.

Diverse reparatieshops hebben een lastige connectie met het bedrijf, om een officiële reparatie-licentie te krijgen van Apple zal het bedrijf akkoord moeten gaan met allerlei restricties.

 

14-02-2018

Ikea maakt zijn eigen bluetooth speaker

Ikea staat bekend als de grote gele meubelgigant. Om mee met de tijd te gaan maken bedrijven vaak producten die buiten hun standaard assortiment staat. Zo maakt Ikea nu zijn eerste bluetooth speaker genaamd ‘Eneby-Speaker’. Ze komen als twee verschillende groottes, 20 bij 20 en 30 bij 30 cm. Volgens Ikea komen ze vanaf volgend jaar in de schappen.

De speaker is makkelijk aan de muur te hangen en dankzij een haakje makkelijk mee te nemen. Ze zijn beschikbaar in twee kleuren, wit en zwart. Qua accessoires is er nu alleen maar bekend dat er een externe batterij te halen valt.

De Eneby speaker is een nieuwe zet voor Ikea, de laatste paar jaar hebben ze slimmere verlichting en vernieuwde artikelen maar voor het eerst is er besloten een bluetooth speaker te verkopen. De speaker gaat naar vermoeden voor de kleinere 50 euro kosten en de grotere 90 euro.

>Top